HomeHet KusjeshuisWat is jouw mening over deze foto’s voor het Kusjeshuis?

Reacties

Wat is jouw mening over deze foto’s voor het Kusjeshuis? — 12 reacties

 1. Hi Samira. Ik kies de tweede foto: ik wil je ogen kunnen zien… de eerste foto is ook gaaf, want je hebt een prachtig lijf. Ik hoop dat ik ook nog es een springende dansende versie van je zie. Je haar is zo mooi als je danst.

  • Dag Jel,
   Dank je wel voor je tijd en aandacht om te reageren en je mening te delen. En voor je complimenten uiteraard. Op instagram kun je me zien dansen 🙂 Afgelopen weekend was ik in Stadspark Festival genietend van Anouk en Sting en …(appelsap) ..

   Ik neem je waarneming mee. Tot de volgende blog!
   Samira

 2. Hoi Samira,

  Blijft lastig om hier een oordeel over te geven.
  Waar gaat het boek over en wat past dan het beste bij jou?
  Wie ben jij dan het meest? Is dat 1 vrijgevochten of 2 toch meer zakelijk?
  Ik zou de foto kiezen die het meest aansluit bij het boek.

  Mooie groet,
  Fabiën

  • Dag Fabien,
   Dank je wel voor je reactie en je vragen ter overdenking. Waar zou jij het meest nieuwsgierig naar worden? Hier een stukje wat waarschijnlijk wordt gebruikt op de achterflap, die nog in de maak is.
   En mijn autobiografie staat er weer onder. Dan heb je een beeld. Helpt dit?

   ‘Ik fantaseerde over een carrière als profvoetballer, maar ik mocht in tegenstelling tot mijn broers, niet op sport. Tien jaar lang deed ik mijn hoofddoek stiekem af. En moest ik steeds achterom kijken, bang betrapt te worden met alle risico’s van dien…’

   ‘Samira Ahale (1977) is transpersoonlijk en mindful coach & trainer voor professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze is gescheiden en moeder van twee kinderen. Ze begeleidt professionals in het maken van keuzes. In haar eerder verschenen boek ‘De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij’ deelt ze haar inzichten en biedt ze de lezer concrete stappen aan naar zekerheid, zelfvertrouwen en nieuwe kansen. ‘

 3. foto 1 is echt prachtig. Vrijer, losser dan foto 2, mooi in contrast met de foto op de voorkant. En de waanzinnig leuke gele gympen maken het plaatje helemaal compleet. Mede omdat ze ook op de cover te zien zijn.

  • Dag Erwin,
   Wat ontzettend leuk jouw reactie. Ik vind die gele gympen ook zo leuk en laat ze graag terugkomen. Bij beide foto’s ben ik mezelf. Ik gaf laatst een proeverij Diversiteit op deze gympen, voor HR en leidinggevenden. Want waar ik voor sta, is de ruimte en vrijheid nemen om authentiek te durven zijn. En verschillen die we met het blote oog waarnemen, te omarmen. Voorbij de vorm te kijken, naar de inhoud en naar datgene wat ons verbindt. Op zoek te gaan naar het gemeenschappelijke belang en kijken naar de middelen die nodig zijn. En daardoor is het goed om voorbij onze oordelen te kijken, op geheel andere manier te kijken, veel meer ogen te gebruiken om te kijken. Nieuwe percepties op te zoeken, zodat er een positieve transformatie op gang komt. Want laten we eerlijk zijn, diep in onszelf verlangen we naar hetzelfde. Noem het vreugde, of vrede, of vrijheid. Het is de liefde die ons verbindt. En liefde kent geen tegendeel.
   Nogmaals dank!
   Ik neem je feedback mee. Tot de volgende blog! Samira

 4. Prachtig verwoord in het artikel in de meppeler courant. Wat een dappere vrouw bent U, uw geloofs opvatting deel ik an harte met U.
  God geeft geen stempeltje van wie we zijn of moeten zijn .
  Dat doet een groep of leiders van een groep.

  God geeft steun en kracht , liefde in de zware de zware tijden van je leven.
  Vooral als je de moed en de kracht hebt om stil te zijn. Zoals U schrijft.
  Fijn om het artikel te lezen en ik wens U alle succes en liefde op uw pad.
  Een warme en liefdevolle groet thea

  • Goedemiddag Thea,

   Hartelijke dank voor uw warme en liefdevolle woorden. Het leven is leuk en niet-leuk, maar gelukkig hoeven we onze lasten niet alleen te dragen. We zijn al-een. Verbonden in liefde.
   En ieder is vrij om eigen keuzes te maken, ook voor een religie, of een kerk. Wanneer we innerlijke vrede toelaten dan breiden we dit uit, en dan maakt het niet uit welke vorm we kiezen.

   Vrede, Samira

 5. Hoi Samira,
  Ooit interviewde ik je (levensverhaal); ben je nooit vergeten. Door een gesprek met een collegaatje bedacht ik je eens te googelen en kijk nou! Dat boek ga ik natuurlijk kopen!

  Over de foto’s: foto 1 is mooi omdat de gympen terugkomen (van de cover). Wat ik erin zie is speelsheid en kracht. Foto 2 vind ik echt een powerfoto. Je staat op beiden prachtig, en het zijn denk ik ook gewoon kanten van je. Als ik toch moet kiezen ga ik voor foto 1 vanwege het meer origineel zijn. Complimenten aan je vriendin de fotografe!

  Groetjes, Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *